Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Hoeveel geld bespaar je met zonnepanelen?

* Disclaimer: Het voordeel is sterk afhankelijk van de energieprijzen en huidige verbruik in de woning. Hoe hoger het eigen verbruik en de energieprijzen, hoe hoger het voordeel. Bovenstaande gaat uit van saldering, een teruglevertarief van 10ct en elektraprijs van 35ct (terwijl huidige gemiddelde prijs momenteel hoger ligt op 0,46). Het aantal panelen is afhankelijk van de ruimte op het dak, welke maximaal wordt vol gelegd 10 panelen.

Veelgestelde vragen

Je plant zelf je eigen zonnepanelen-check in, dus je kiest een dag die jou het beste uitkomt. De check bestaat uit twee onderdelen:

  • In de ochtend voert onze leverancier een asbestcheck uit. Dat is een wettelijke verplichting. Dit geldt overigens alleen voor huizen die voor 1994 gebouwd zijn. 
  • In de middag komt de leverancier van zonnepanelen bij je langs om de zonnepanelen-check uit te voeren.
  • Woon jij in Nijmegen? Dan belt onze leverancier jou in de ochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur om samen de productencheck te doorlopen.

 

Heb je nog vragen over de zonnepanelen? Stel deze gerust aan de leverancier die de check voor jou uitvoert.

Na de zonnepanelen-check krijg je bericht van ons. Dan vertellen we je of en hoeveel panelen er op je dak passen. Daarna beslis je of je zonnepanelen neemt. Kies je voor zonnepanelen? Dan is de laatste stap het inplannen van de montage van jouw zonnepanelen. Net als de zonnepanelen-check zelf, plan je de montage zelf in.

Ons aanbod voor de zonnepanelen-check is geldig tot 1 december 2023. En zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang met aanvragen.

 

Jouw Thuis - waterzijdig inregelen

Wil je aan de slag met zonnepanelen?

Jouw Thuis - waterzijdig inregelen

Tips om alles uit jouw zonnepanelen te halen