Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Hoeveel geld bespaar je met zonnepanelen?

* Disclaimer: Het voordeel is sterk afhankelijk van de energieprijzen en huidige verbruik in de woning. Hoe hoger het eigen verbruik en de energieprijzen, hoe hoger het voordeel. Bovenstaande gaat uit van saldering, een teruglevertarief van 10ct en elektraprijs van 35ct (terwijl huidige gemiddelde prijs momenteel hoger ligt op 0,46). Het aantal panelen is afhankelijk van de ruimte op het dak, welke maximaal wordt vol gelegd 10 panelen.

Veelgestelde vragen

Je plant zelf je eigen zonnepanelen-check in, dus je kiest een dag die jou het beste uitkomt. De check bestaat uit twee onderdelen:

  • Is jouw woning gebouwd vòòr 1994? Dan voert de leverancier een asbestcheck uit. Dat is een wettelijke verplichting. 
  • De zonnepanelen-checks vinden plaats tussen 10:00-15:00 uur.
  • Plaatsing van de zonnepanelen vindt plaats tussen 08:00-17:00 uur.

Heb je nog vragen over de zonnepanelen? Stel deze gerust aan de leverancier die de check voor jou uitvoert.

Na de zonnepanelen-check krijg je bericht van ons. Dan vertellen we je of en hoeveel panelen er op je dak passen. Daarna beslis je of je zonnepanelen neemt. Kies je voor zonnepanelen? Dan is de laatste stap het inplannen van de montage van jouw zonnepanelen. Net als de zonnepanelen-check zelf, plan je de montage zelf in.

Ons aanbod voor de zonnepanelen-check is geldig tot 31 januari 2024. En zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang met aanvragen.

 

Jouw Thuis - waterzijdig inregelen

Wil je aan de slag met zonnepanelen?

Jouw Thuis - waterzijdig inregelen

Tips om alles uit jouw zonnepanelen te halen