Kom naar de

Jouw Thuis Winkel

Jouw Thuis winkel in Arnhem en Amersfoort

Heb je een paarse envelop met een Jouw Thuis aanbod ontvangen?* En wil je je woning verbeteren met Jouw Thuis? Bezoek dan de Jouw Thuis Winkel op het Schuttersbergplein 17 in Arnhem of in het wijkkantoor van Portaal op de Fuchsiastraat 25 in Amersfoort. Voor korte vragen kun je gerust even binnenlopen. Wil je een adviesgesprek met de Jouw Thuis adviseur? Maak dan een afspraak:

* Geen paarse envelop? Het Jouw Thuis aanbod is exclusief voor geselecteerde bewoners van Portaal in de wijken Geitenkamp (Arnhem), Monnikenhuizen (Arnhem) en Soesterkwartier (Amersfoort). Als je tot de doelgroep behoort, valt de paarse envelop de komende maanden vanzelf in je brievenbus. We werken er hard aan om Jouw Thuis voor steeds meer bewoners van Portaal beschikbaar te maken.

 

 

 

 

Openingstijden Jouw Thuis winkel Arnhem

Schuttersbergplein 17, Arnhem

Altijd open
Maandag t/m donderdag  10.00 Р16.30 uur
Vrijdag 10.00 – 13.00 uur

Alleen op afspraak
Donderdagavond  18.00 Р20.30 uur
Vrijdagmiddag 13.00 – 16.30 uur

 

Openingstijden Jouw Thuis winkel Amersfoort

Fuschiastraat 25, Amersfoort

Woensdag en donderdag in wijkkantoor
Vanaf woensdag 18 januari is er op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 16.30 uur een Jouw Thuis adviseur aanwezig in het wijkkantoor van Portaal (Fuchsiastraat 25). Als de adviseur er is, wappert de Jouw Thuis vlag aan de gevel. Kom gerust langs.

Wil je zeker weten, dat onze adviseur tijd voor je heeft? Maak dan een afspraak.

jouwthuis_img

Wat is Jouw Thuis?

Jouw Thuis is een initiatief van Portaal.
Bij Jouw Thuis bepaal je zelf of en hoe je jouw woning wilt verbeteren. 
Deze aanpak ontwikkelen we samen met bewoners, fabrikanten en leveranciers. We zijn gestart met een pilot in het Soesterkwartier in Amersfoort. Op 9 mei 2022 opent de Jouw Thuis winkel in Arnhem.

Kies zelf welke oplossing

past bij jou en je woning