Asset 5Asset 1Asset 5Asset 1Asset 3Asset 1NieuwsbriefAsset 5Asset 1

Zelf kiezen hoe je woont.

Hoe werkt dat eigenlijk?

Oriënteren en kiezen
Zelf kijken en kiezen in de Jouw Thuis Winkel?

In de Jouw Thuis-winkel en op onze website zie je welke oplossingen we hebben ontwikkeld. Omdat elke woning anders is past niet elk product op elk huis. De adviseur in de Jouw Thuis winkel geeft je graag advies bij het maken van jouw keuzes.

Passen en meten
Passen al de gekozen oplossingen in jouw woning?

Vooraf komt er per product een productspecialist bij je thuis om te kijken of alle oplossingen ook echt bij jouw woning passen. Hij bespreekt met je hoe de veranderingen eruit komen te zien, wat de kosten zijn en vertelt je met welke overlast je te maken kunt krijgen.

Bestellen en afspreken
Bestelling plaatsen en afspraak maken voor montage

Na de productencheck in je woning weet je wat mogelijk is. In de Jouw Thuis winkel maak je de bestelling definitief. Je bepaalt zelf wat een goed moment is voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Levering en montage
De oplossingen worden geleverd en gemonteerd

Op de dag van uitvoering komt het Jouw Thuis Montageteam op de afgesproken tijd bij je om alles netjes te installeren en te monteren. Na afronding van de werkzaamheden vragen we of je tevreden bent en teken je voor oplevering.

Zelf kiezen hoe je woont

Je huurt een woning bij Portaal. Je hebt een fijn huis en de buurt voelt vertrouwd. Maar stel nou dat het je eigen huis was, welke aanpassingen zou je dan het liefst morgen al aanbrengen?

Misschien denk je na over betere dakisolatie of een nieuwe vloer, zodat je woning comfortabeler wordt. Een mooiere voor- of achterdeur met betere sloten die je huis veiliger maken. Of zonnepanelen op je dak, zodat je energiekosten naar beneden gaan en je bijdraagt aan een betere wereld. Hoe dan ook: om van je huis écht een thuis te maken, wil je graag dingen in je woning aanpassen. Zodat je woning precies voldoet aan jouw wensen, en aan die van de mensen met wie je woont. Nu én later.

Bij Portaal begrijpen we dat en gaan dat mogelijk maken. Daarom komen wij met: Jouw Thuis. Een aanpak die we samen met bewoners in het Soesterkwartier in Amersfoort hebben bedacht en die steeds meer vorm krijgt. Met Jouw Thuis bepaal je zélf of je je huis wilt aanpassen. En als je daarvoor kiest: welke verbeteringen je dan wilt. Zó eenvoudig is het.

Noem het keuzevrijheid of maatwerk. Wij noemen het: Jouw Thuis.

Kies zelf welke oplossing

past bij jou en je woning:

Jouw Thuis staat voor

Zelf kiezen

Jíj bepaalt welke verbeteringen er in je woning komen, zodat je woning aan jouw wensen voldoet. Je bepaalt ook wanneer dat gebeurt. Wil je alles in één keer? Dat kan. Wil je sommige dingen pas later? Ook prima.

Gemak en zekerheid

Je hoeft je niet te verdiepen in fabrikanten, leveranciers en ingewikkelde producten. Dat hebben wij namelijk al voor je gedaan. In de Jouw Thuis Winkel kies je uit een mooi aanbod van goede oplossingen die voor jouw woning nu beschikbaar zijn. Natuurlijk denken we graag met je mee en geven we je een goed advies. Je weet dus zeker dat het goed komt!

Kwaliteit

De mensen die het werk gaan doen, zijn deskundig en gaan voorzichtig met alles om. Ze zetten nét dat stapje extra, omdat ze graag willen dat je tevreden bent. Als ze afspraken maken, komen ze die ook na. En natuurlijk komen we achteraf nog eens terug om te kijken of het werk goed en netjes is uitgevoerd.

Overzicht

Van elke verbetering weet je vooraf precies wat die kost. Je weet dus welke huurverhoging je krijgt voor de verbeteringen die je laat aanbrengen. Zo kun je goed in de gaten houden of de veranderingen voor jou ook betaalbaar zijn. Overigens: er zijn ook verbeteringen die besparingen kunnen opleveren. Als je isoleert, zit je er niet alleen lekker warm bij, maar kunnen ook je stookkosten lager uitvallen. En als je zonnepanelen laat aanbrengen, zie je op zonnige dagen je elektriciteitsmeter teruglopen.

Service en contact

Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar:

Wil je meer weten over Jouw Thuis of heb je vragen over producten? Neem dan contact op met Jouw Thuis:

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp: 06 82 50 86 26

We helpen je graag!
Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.
Jantina
Jantina de Jong
Jouw Thuis adviseur
Bep
Bep Kosse
Jouw Thuis adviseur

Reparatie melden

Wil je een reparatie melden of een andere vraag?
Regel via MijnPortaal al je woonzaken online op het moment dat het jou uitkomt.
MijnPortaal

Doe de Woningscan

Iedere woning in het Soesterkwartier is anders. Dat betekent dat we niet alle oplossingen nu al overal kunnen aanbieden. Wil je weten welke oplossingen er voor jouw woning beschikbaar zijn? Vraag de woningscan aan. De Jouw Thuis Adviseur geeft informatie over welke producten voor jouw woning beschikbaar zijn.
=