Privacy

Privacy statement
Wij vinden het belangrijk om je te informeren hoe wij met jouw gegevens omgaan en waar wij ze voor gebruiken. Jouw Thuis is een initiatief van Portaal, neemt jouw privacy serieus en hanteert daarom een privacy beleid.

Uitgangspunten
Wij hanteren de volgende uitgangspunten:
• Alle persoonsgegevens verwerken wij voor de nieuwsbrief en/of de woningscan. Deze persoonsgegevens zijn met jouw toestemming verkregen.
• Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke informatie en nemen voorzorgsmaatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen.
• Wij houden ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens en andere toepasselijke wetgevingen omtrent de verwerking van persoonsgegevens.

Nieuwsbrief
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief Jouw Thuis ga je ermee akkoord dat wij jouw naam en e-mailadres verwerken en gebruiken. Je ontvangt dan de nieuwsbrief Jouw Thuis.

Woningscan
Als je je aanmeldt voor ‘doe de woningscan’, dan ga je ermee akkoord dat wij de volgende gegevens verwerken en gebruiken: voornaam en achternaam, straatnaam, huisnummer, e-mailadres, telefoonnummer en jouw eventuele opmerkingen. Dit doen wij om het beschikbare aanbod van producten voor jouw woning te bepalen en je hierover te informeren.

Website Jouw Thuis
De website Jouw Thuis is een initiatief van Portaal. Portaal verzamelt en gebruikt jouw persoonlijke gegevens op www.jouwthuis.com in de eerste plaats om onze (web)diensten aan je te kunnen leveren en om met je te communiceren. Jouw gegevens worden daarnaast gebruikt voor het doen van onderzoek en het uitvoeren van analyses met als doel om onze diensten en onze websites te verbeteren. Portaal verwerkt daartoe op zijn websites de volgende gegevens van je ten behoeve van:

Surf- en klikgedrag
We verzamelen informatie over jouw bezoek aan de website www.jouwthuis.com, inclusief de pagina’s die je daarop bekijkt, de koppelingen (links) waarop je klikt en de andere acties die je onderneemt. Daarnaast verzamelen we bepaalde standaardinformatie die jouw browser verzendt naar elke website die je bezoekt, zoals uw IP-adres, het type en de taal van de browser, de tijd van jouw bezoek en het webadres van waaruit je onze website bereikte.

Cookies
Op de website wordt gebruik gemaakt van ‘cookies’ voor een goede werking van deze website voor jou. Een cookie is een klein gegevensbestand dat door een website op jouw computer wordt geplaatst om je als bezoeker te herkennen en om bepaalde gegevens over jouw gebruik van de website op te slaan, zoals door je gekozen instellingen of voorkeuren.

Specifiek gebruiken wij op deze website cookies om anonieme statistische gegevens te verzamelen over het gebruik van de website om deze op basis daarvan te kunnen verbeteren.

Wij gebruiken de hiermee verkregen gegevens verder uitdrukkelijk NIET zonder jouw expliciete nadere toestemming om gegevens over je te verzamelen en/of om die aan derden door te geven, bijvoorbeeld voor advertentiedoeleinden.

Mogelijk dat aanbieders van diensten van derden die je via onze website kunt gebruiken (zoals bijvoorbeeld Google Maps) cookies gebruiken. Daarvoor verwijzen wij je naar de gebruiksvoorwaarden van de betreffende derde. Wij gebruiken deze niet en zijn er ook niet verantwoordelijk voor.

Door de instellingen van jouw browser aan te passen, kunt je ervoor kiezen om cookies te weigeren. Hierdoor kun je een aantal functionaliteiten op de website mogelijk niet meer gebruiken en zul je vaker uw voorkeuren en instellingen moeten aangeven.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief